Udgivet i Skriv en kommentar

De 100 bedste dokumentarfilm for at ændre verden

Last updated March 29th, 2020. Image: Otro Mundo Es Posible/ Another World is Possible by Beatriz Aurora Castedo, Mexico City

En smukkere, retfærdig og bæredygtig verden er mulig.
Brug dette bibliotek af 100 gode dokumentarfilm, og brug dem til at inspireret til arbejdet og fællesskabet for global forandring og grøn omstilling.

Dokumentarer har en utrolig magt til at skabe opmærksomhed og skabe transformative ændringer i bevidstheden både på det personlige og globale niveau.

I løbet af de sidste [13] år har vi set hundreder af sociale forandringsdokumentarer og katalogiseret det bedste af dem på webstedet. Der er nu så mange, at vi indså, at vi var nødt til at filtrere dette ned yderligere. Så det følgende er vores liste over de allerbedste 100 – håndplukkede for deres kvalitet, indsigt og potentiale til at inspirere til positive forandringer.

Alle filmene er valgt, fordi de enten er gratis at se online eller kan lejes online. Der er flere film, vi ville have elsket at tilføje til denne liste, men de har i øjeblikket ikke en tilgængelig måde at se dem på. Da det ændrer sig, opdaterer vi denne liste over tid. God fornøjelse!

Kilde – Films For Action: https://www.filmsforaction.org/articles/the-top-100-films-for-action/?fbclid=IwAR2PI1tQQAZy5qtWXlcgvmC1DVyqsUgW5d4w-yWRAVnOdt_EGyaLZrB6Lb0#.XnXGchvybNw.facebook

Skriv et svar